1/31/2011

Vårkänslor


En stor bukett härliga vita tulpaner fick jag av vänner som kom på besök i helgen. De förgyller min vardag, både blommorna och vännerna förstås! 

Tulpanerna ger löfte om att våren är på väg, och jag kan inte sluta längta efter sommaren. Men vi går mot ljusare tider nu och det känns underbart!

Solsken och vårkänslor till er alla!
Kram Sabina

1/28/2011

Friday on my mind


Fredag igen. Härligt! Ute skiner solen och det ser ut att bli en fantastisk helg! Tillverka smycken eller bege sig ut i vintersolen? Det är frågan...

önskar er alla godingar en riktigt 
skön helg!

Kram Sabina

1/24/2011

Hjärtan



Mitt senaste smyckesset blev ett armband och halsband i gråa sötvattenspärlor. Armbandet har små berlocker samt litet hjärta. Halsbandet har likadant hjärta i större modell.

Önskar er alla en god start på veckan!
Kram Sabina

1/19/2011

Thailand ♥

Här kommer några värmande semesterbilder i vinterkylan...


Ljuvliga sandstränder, blått blått vatten, sol och värme och några smycken med hem i bagaget...

Minnen från Thailand 

1/17/2011

På resa

Jag antar att ni gärna hade sett fler bilder från resan, och här kommer bara smycken. Sorry! Jag kanske visar några fler semesterbilder senare, men dessa smycken har faktiskt med resan att göra. 

Ett litet semestertips... sommarklänningar i olika färger och stilar har man ju med sig när man åker på resa, och hur man än försöker minimera sakerna i kappsäckarna så blir det ändå proppfullt. Håller ni med? Smycken är små men är dom många så tar dom utrymme.
Därför är det superenkelt att ha ETT Magic halsband med sig och flere OLIKA hängen i olika färger som man kan variera beroende på klädsel. Bilderna här nedan är mina smycken som jag hade med mig på resan... ett och samma halsband med olika färgs hängen, men armband hade jag dock flere av. Gillar förresten att ha många olika armband på en och samma gång.

Magic svart
Magic grå
Magic brun

Åh, vad jag längtar tillbaka till sol och värme. Speciellt efter en dag som denna när snön har vräkt ned och det känns i både armar och ben att man har skottat snö. Kan det inte bli sommar snart!?!

1/11/2011

Laddade batterier


Hej alla vänner! 

Jag vill önska er alla en riktigt god start på det nya året! Hoppas jul och nyår har varit avkopplande och sköna, nu är det igen dags att dra igång med vårens program och se till att hålla nyårslöftena! 
(psst... det är därför som jag aldrig avger några nyårslöften...:) )

Efter en två veckors semester i Thailand känner jag att jag har batterierna full laddade och har hämtat med mig massor av ny energi och ideer för ett fullspäckat smyckesår.

Vi hörs!  Kram Sabina