4/20/2011

Påsklov



Nu är påsken här och S.M.S smycken håller ledigt över hela påskhelgen. Beställningar och förfrågningar som kommer in över helgen besvaras på tisdagen.

Jag önskar er alla en riktigt varm, skön och avslappnande 

TREVLIG PÅSK!


4/14/2011

Vinnare Milano



Utlottningen som pågått på S.M.S Facebook fansida är nu avslutad. Lotten av de totalt 52 rösterna föll på...
Anki Ekman. GRATTIS till vinnaren! 
 Anki hade valt armbandet Milano, och blir nu lycklig ägare av ett Milano armband.

Var vänlig och meddela mig adressuppgifter så kommer armbandet hem i brevlådan.

Tack till alla som deltagit, samt visat intresse för utlottningen!

4/08/2011

Toner i beige


Min favoritfärg är den ack så trista beige, enligt mina barn :), men kombinerat med vitt och brunt så är den en tidlös klassiker. Jag gjorde en lång pärlrad i vitt med enstaka, bruna, gråa och beige pärlor. Till det en stansad amulett med ett glammigt pärlfall som hänge. Me like :)

4/06/2011

UTLOTTNING


UTLOTTNING!

Nu lottar S.M.S smycken ut ett valbart armband av dessa tre Milano, Venedig och Riga. Välj vilken av dessa städer som är din favorit och du får armbandet med samma namn ifall du vinner. Om du vill veta vilket armband som är vilket kan du söka på hemsidan www.smyckenmedsmak.com.

Delta i utlottningen genom att länka hit med bilden och skriv i kommentarsfältet vilket armband du väljer. Du kan också delta i tävlingen på S.M.S fansida på facebook , gilla sidan och länka från din sida. Länkar du både från din blogg och facebooksida får du naturligtvis två lotter.
Har du varken blogg eller facebook-konto, kan du skriva en kommentar till det här inlägget och meila dina vänner om tävlingen.

Vinnaren dras den 14.4 kl. 20.00.
Lycka till!

4/03/2011

Festaccessoarer

Godmorgon! Nu är det måndag igen och ny vecka med nya möjligheter.... Dagarna blir längre och vi går mot ljusare tider vilket känns underbart!

Ni som känner mig har redan hört om festernas fest som jag var på i lördags. En överrasknings-födelsedagsfest. Huvudpersonen var helt omedveten om alla de planer och förberedelser som arbetats med under flera veckors tid, så kvällen blev en succé och garanterat ett minne för livet. Visst är det kul med sådana evenemang nu som då (men helt ärligt så vet jag inte om jag skulle vilja utsättas för den sortens överraskning själv).


Till kvällens outfit, en OM klänning i ljus lavendel med VENIZ scarf, hade jag valt smycken i passande färger. Eftersom jag sedan tidigare har armbandet PARIS som har exakt de rätta färgerna, gjorde jag ett halsband i samma stil.

Hoppas ni alla får en fin vecka! 
Själv skall jag försöka kurera yngsta dottern som är förkyld och hes, 
vi får helt enkelt hållas inne och ta det lite lugnt. 

Kram Sabina