8/30/2011

Ny start


Efter en lång, härlig och alldeles underbar sommar, med ett lika långt uppehåll med smyckestillverkningen, har jag putsat bort det värsta dammet från mina pärlgömmor och börjat pyssla igen.

Det är många som säger att hösten känns som en ny start och jag har inte riktigt kunnat hålla med. För mig känns hösten som slutet, när den varma och sköna sommaren får ge vika för en kall och mörk årstid. I år har jag dock kunnat känna lite av dendär nystarten. Jag har röjt här hemma i lådor och skåp och rensat bort allt onödigt. Det känns skönt! Nu när allt gammalt skräp är borta känns som en ny start och hösten välkomnar jag gladeligen.


Höstens färger är, som alltid, lila nyanser och i år finns det massor med blåa kläder ute i affärerna. Jag försökte mig på att kombinera dessa färger tillsammans med silverfärgade pärlor. Resultatet blev riktigt fint!
Längden på halsbandet är 85cm, man kan ha det långt eller vira två varv runt halsen. Pris 18 euro.

Har ni frågor, om detta eller något annat smycke går det bra att meila mig. Ni som har följt med har sett att jag har lagt ner hemsidan, helt enkelt på grund av tidsbrist. Men i mån av möjlighet tillverkar jag ännu smycken på beställning.

Skön höst till alla!
Kram Sabina

1 kommentar:

Mervis smycken/Sländan sa...

Ett tjusigt halsband med många färger. Själv har jag svårt att hitta färger jag gillar i affärerna just nu... Alldeles för lite blått i Sverige i alla fall...