3/08/2011

cajoni


Min nyaste smyckeserie har jag valt att kalla cajoni. Vad namnet betyder kan den allra listigaste lista ut!

Jag har valt att skapa några färdiga modeller för att det skall vara enklare för kunderna att välja. Jag kommer att presentera alla modellerna på min hemsida så småningom. Men vill man skapa en helt egen kombination så går det bra.


Såhär skapar du ditt eget cajoni armband eller halsband:

Du kan designa dina egna cajoni-ormlänkssmycken genom att välja vilka berlocker du vill fylla dem med. Armband finns i silverpläterat eller flätat läderband, halsband i silverpläterat.

I ändan på armbandet finns ett gängat fäste som man skruvar bort för att trä på berlockerna. Berlocker finns i olika material, rhinestone, snäckskal, lampwork, olikfärgade glas, silverpläterad metall.

För att berlockerna skall hänga jämnt fördelade på armbandet så finns det klämstoppar. Det är en typ av öppningsbara silverberlocker som man klämmer fast på de två gängorna som finns på armbandet. På så sätt skapar man olika sektioner på armbandet och håller berlockerna bättre på plats.

Genom att byta berlocker i ditt cajoni -smycke ändrar du enkelt utseendet och har på nolltid ett helt nytt smycke.Har du frågor kring cajoni-smyckena kan du kontakta mig via e-post.
Sabina

4 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Jättesnygga!!

Hmmm... namnet liknar ju på ett spanskt ord :S men antar du syftar på nåt annat??

Ha det bra!

Sandra sa...

Verkligen underbara smycken! :)

Sara sa...

Lycka till med din nya smyckeserie!
Namnet var också bra uttänkt :)

Mervis smycken/Sländan sa...

Riktigt snygga, nu när man ser dem i sin helhet!