3/25/2011

Tunika och halsband

OM tunika och Oddsmycke

Godmorgon! Idag bjuder jag på bilder som funnits på min gamla blogg en gång i tiden, så ni som är uppmärksamma ser att fotona är märkta med det gamla bloggnamnet. Detta är min favorit tunika och till den har jag  gjort ett eget smycke i samma färger.


Som småbarnsmamma och hemmafru blir det inte av att använda tunikor och smycken så ofta. Så ofta som man kanske skulle vilja. Oftast när jag är hemma går jag omkring i myskläder hela dagarna, utan smycken! Men då är det desto roligare att klä upp sig och sätta smycken på när man går ut. Kanske jag borde gå ut lite oftare - för att ha användning av alla mina smycken! :)

Det blir det inget av över helgen åtminstone, för vi ska åka ut till villan och då är det bara myspys kläder som gäller. Smyckena får snällt ligga i sitt smyckeskrin och vänta på bättre dagar! 

Trevlig helg!
Sabina

1 kommentar:

StrandviksVillan sa...

Så väldigt vackert!

Jag har "blivit bättre" på att använda mina finare kläder, vad gör dom för gott att bara hänga i garderoben? Har ju samma kläder varje dag i jobbet så då är det extra kul att ha nåt finare på fritiden, men klart det blir myskläder vissa dagar ;)

Tack för grattisarna!
Ha det så skönt på stugan!