3/30/2011

sand


Medan vi väntar på sommaren kommer här lite sand-inspirerande bilder...

På lördag ska jag på fest igen. Har inköpt en ny klänning och ska nu försöka skapa passande smycken till den. Blir dom bra, kommer jag att visa bilder på det senare. Ha en bra dag!

Kram Sabina

3/27/2011

Hej hopp

                           
Vi har gått över till sommartid och gården är övertäckt av snö - igen en gång efter allt som vräkte ned igår! Grrr... säger jag som redan i sinnet lever i varmaste o ljuvligaste sommaren. Drar ner gardinerna, tar fram mina pärlor. Drömmer mig bort... Som hjälpreda har jag min lilla smyckesfantast. Vi ska knåpa ihop några fina kreationer idag som får oss att hållas på toppenhumör!

Humöret i topp alla vänner därute!
Kram Sabina

3/25/2011

Tunika och halsband

OM tunika och Oddsmycke

Godmorgon! Idag bjuder jag på bilder som funnits på min gamla blogg en gång i tiden, så ni som är uppmärksamma ser att fotona är märkta med det gamla bloggnamnet. Detta är min favorit tunika och till den har jag  gjort ett eget smycke i samma färger.


Som småbarnsmamma och hemmafru blir det inte av att använda tunikor och smycken så ofta. Så ofta som man kanske skulle vilja. Oftast när jag är hemma går jag omkring i myskläder hela dagarna, utan smycken! Men då är det desto roligare att klä upp sig och sätta smycken på när man går ut. Kanske jag borde gå ut lite oftare - för att ha användning av alla mina smycken! :)

Det blir det inget av över helgen åtminstone, för vi ska åka ut till villan och då är det bara myspys kläder som gäller. Smyckena får snällt ligga i sitt smyckeskrin och vänta på bättre dagar! 

Trevlig helg!
Sabina

3/24/2011

Facebook och hjärtan






































Hej på er!
Ni som kikar in här eller håller till på Facebook har säkert lagt märke till att S.M.S nu även finns på Facebook. Där kommer jag att uppdatera nyheter samt visa bilder på befintliga smycken.

Bland alla som deltagit med att "gilla" S.M.S på Facebook kommer jag att ordna en tävling så småningom och vinsten är naturligtvis ett smycke. Så håll utkik!

Vi ses!
Kram Sabina

3/21/2011

Tävling

Just nu pågår en tävling hos Sand´s Drömmar där man kan vinna ett smycke från S.M.S. Vill du vara med och tävla kan du kika in HÄR


Tävlingen pågår tom. 23.3.

Lycka till!

3/18/2011

Aqua

 Jag lovade visa något mera romantiskt idag...


Cajoni smyckesset i aqua. Snyggt till sommaren och passar fint ihop med en romantisk tunika i vitt som den på bilden. Men det kan vara precis lika snyggt att bära med jeans eller mörkare färger. Vill man så byter man ut stjärnorna eller lämnar bort dom, eller så kan man kombinera med andra färgs pärlor. Själv gillar jag kombinationen turkos och brun. Alla möjlighter finns!

Mera läder

Jag blir så himla glad av all den fina respons ni har gett mig angående Cajoni-smyckena, både med ormlänkskedja och läderrem. Tack! Här kommer ett par bilder till på läderremsvarianten...

 snyggt med jeans

Den nedersta bilden har dubbelrem och istället för ett vanligt lås en har den en stor knut i ändan som man trär genom en ögla. Sedan spänner man ihop öglan genom att skjuta fast metallringen intill knuten.

Den övre bilden är varianten som består av en lång rem som man virar tre varv runt handleden och fäster med ett karbinlås. Priset på trevarvssmodellen är 18 euro och tvåradsmodellen är 14 euro.


Imorgon visar jag bilder på något mera skirt och romantiskt. 

Mysig fredag till er alla!
Kram Sabina

3/14/2011

läder


Det har blivit mycket populärt med lädersmycken och själv är jag väldigt förtjust i denna variant där ett läderband är virat flera varv runt handleden. Några pärlor on top som kronar det hela. Helt i min smak!

Kärlekens färg



Hej alla vänner!

Hemkommen efter en härlig helg i soliga Stockholm, med mycket shopping (och väldigt sjuka fötter) tittar jag ut genom fönstret och ser hur snöflingor dalar ner. Kan den långa vintern aldrig ta slut? Jag får leva på minnena från Stockholm ett tag, och helt enkelt invänta våren även till våra breddgrader. Men ååh så många fina inredningsaffärer det finns i Stockholm, man blir alldeles salig av att bara vandra omkring där och titta!

Efter en romantisk helg på tumis med maken passar jag på att visa ett Cajoni-smycke i kärlekens färg. Så fort vårsolen börjar visa sig blir det dags för härliga pasteller i vårens färger.

Måndagskramar till er alla!
Sabina

3/08/2011

cajoni


Min nyaste smyckeserie har jag valt att kalla cajoni. Vad namnet betyder kan den allra listigaste lista ut!

Jag har valt att skapa några färdiga modeller för att det skall vara enklare för kunderna att välja. Jag kommer att presentera alla modellerna på min hemsida så småningom. Men vill man skapa en helt egen kombination så går det bra.


Såhär skapar du ditt eget cajoni armband eller halsband:

Du kan designa dina egna cajoni-ormlänkssmycken genom att välja vilka berlocker du vill fylla dem med. Armband finns i silverpläterat eller flätat läderband, halsband i silverpläterat.

I ändan på armbandet finns ett gängat fäste som man skruvar bort för att trä på berlockerna. Berlocker finns i olika material, rhinestone, snäckskal, lampwork, olikfärgade glas, silverpläterad metall.

För att berlockerna skall hänga jämnt fördelade på armbandet så finns det klämstoppar. Det är en typ av öppningsbara silverberlocker som man klämmer fast på de två gängorna som finns på armbandet. På så sätt skapar man olika sektioner på armbandet och håller berlockerna bättre på plats.

Genom att byta berlocker i ditt cajoni -smycke ändrar du enkelt utseendet och har på nolltid ett helt nytt smycke.



Har du frågor kring cajoni-smyckena kan du kontakta mig via e-post.
Sabina

3/07/2011

Solenergi

Hemma igen efter en veckas vintersemester. Vi har fått njuta av härligt vinterväder med strålande solsken varenda dag. Underbart! En bättre vintersemester kunde vi knappast ha fått. Tom jag har varit ute i skidspåret ett flertal gånger under veckan, det har varit avkopplande och skönt. Avslappnande bastubad efter en lång skidtur - kan knappast tänka mig något bättre för tillfället!

Så nu när batterierna är fulladdade och energin på topp är det dags att köra igång med vårens nya kreationer igen. Men först har jag en veckas byke och ouppackade väskor att ta itu med. Så det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång...

Skön vecka till er alla!
Sabina